I Stockholm har man möjlighet att ansluta sig till det kommunala gasnätet. Detta gör att många fastighetsägare väljer att installera gasspisar åt sina hyresgäster. Förutom att en gasspis är alldeles förträfflig att laga mat på har den lång livslängd och går enkelt att reparera. Den är med andra ord både ekonomisk och miljövänlig. Med en gasspis kan man dessutom laga mat även under ett strömavbrott. Vill man ansluta sin fastighet till det kommunala gasnätet och installera gasspisar ska man kontakta ett företag som exempelvis Gasservice stockholm

 

Serva gasspisen regelbundet och den håller längre

Ett gasserviceföretag utför underhåll på gasspisar i förebyggande syfte men hjälper även till med att dra gasledningar samt kontrollera redan befintliga ledningar så att de är säkra. Som fastighetsägare till en hyresfastighet kan det vara bra att ha ett servicekontrakt med ett gasserviceföretag och låta dem regelbundet se över fastighetens alla gasspisar. Detta är en bra investering som gör att man undviker avbrott och fel. Ett gasserviceföretag kan även avgöra när det är dags att byta ut de gamla spisarna mot nya. Många företag som utför gasservice och reparationer i Stockholm är även återförsäljare av nya gasspisar. 

 

 

Flera företag erbjuder gasservice

I en storstad som Stockholm finns det flera företag som erbjuder gasservice och reparation av spisar. Detta gör att konkurrensen mellan de olika företagen är stor och att man har möjlighet att få både snabb och professionell gasservice till bra pris. Ska ni dessutom byta eller installera flera nya gasspisar i en hyresfastighet finns det goda chanser till att förhandla ner kostnaden. Är man flera bostadsrättsföreningar i området kan det ibland löna sig att gå ihop och anlita samma företag. Kontakta därför ett par olika firmor och begär offert på det arbete eller den service som ni vill ha utförd och jämför sedan priser men ta även hänsyn till referenser. 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *