Om man behöver hjälp med biltransport finns det verkligen många ställen man kan få hjälp på. En del företag arbetar över hela Sverige men hur är det egentligen om man behöver biltransport i Stenungsund. Finns det någon där som kan hjälpa till och rycka ut vid behov? Det finns ju som bekant en hamn nära Stenungsund där stora fartyg lägger till. På dem har det även funnits en mängd bilar som nyligen skeppats in i hamnen. De ska ju alla transporteras vidare ut i landet och vad är då bättre än att anlita ett företag som sköter om biltransporter. Kanske ska de köras vidare till en fabrik eller gå direkt till någon bilförsäljare. 

 

Hjälp att bärga bil

Finns det nån gång man känner sig mer strandsatt än när bilen gått sönder. Värsta tänkbara scenariot är väl när bilen är fullastad med prylar inför semestern och hela familjen sitter samlad inför en långtur. Har man tur i oturen har man kanske kommit så långt att man är nära målet eller tvärs om, knappt tagit sig hemifrån. Oavsett är det helt underbart att det finns människor som arbetar med att bärga andras bilar. Det finns alltid hjälp att få oavsett om det är mitt i natten, på dagen, i rusningstrafik eller på helgen. Bilbärgare är som en akutmottagning. Man hör av sig och får hjälp på ena eller andra sättet. Ibland tar det tid. Det kan finnas mer akuta ärenden eller är långt att köra.

Akuta eller förberedda transporter

Det transporters bilar överallt i vårt avlånga land. Som privatperson kan man ibland råka ut för en situation där man behöver biltransport per omgående. Det brukar kunna lösa sig om man letar ett tag. En mer ideal situation är ju att man redan innan vet om att ett fordon ska transporteras och på så sätt har möjlighet att förbeställa transporten.