blommor

Blommor: början på konst

Blommor: början på konst

editorial

Blommor: början på konst

Det sägs att all konst som vi känner till idag, en gång började med blommor. Det var via växterna, blommorna och människans sätt att odla fram vissa egenskaper hos blommorna som människan även upptäckte skönheten i naturen, estetiken och i förlängningen konsten. Vi har använt blommor sedan urminnes tider för att uttrycka våra djupaste känslor, vare sig det handlar om kärlek, tacksamhet, lycka eller sorg, så har blommorna, dess färger och vad dessa färger representerar varit med.

Blommor spelar en viktig roll i våra liv och förknippas ofta med några av de viktigaste tillfällena i våra liv. Vare sig det är ett bröllop, en begravning, en helgdag eller bara en enkel veckodekoration i vårt hem , blommor är alltid närvarande. Även om en blomsterbukett ibland är alltid uppskattad, har du någonsin funderat på att ge blommor regelbundet? En vecko- eller månadsabonnemang med färska snittblommor som levereras till din eller till någon annans dörr?

blommor

Vad är blommogram?

Det är här blommogram kommer in i bilden. Blommogram är ett tjänst som erbjuder just det; en blomsterprenumeration. Eller det ska väl sägas att det är en del av tjänsten i alla fall. Blommogram kan även innebära att en bara skickar blommor en gång inför ett speciellt tillfälle. Det är helt upp till dig.

Via blommogram erbjuder blomsterbutikerna ett brett utbud av säsongsblommor som arrangeras på ett skickligt sätt av sina egna florister. Kolla gärna https://www.blommorjarfalla.se/ för utbud. Det finns även ett stort utbud av färdiga buketter och arrangemang för olika tillfällen som du kan välja mellan. Med blommogram behöver du dessutom inte oroa dig för att dina blommor ska vissna bort när du transporterar blommorna, eller att de ska skadas på något sätt. Butiker som erbjuder Vi blommogram erbjuder ofta en fräschhetsgaranti så att du kan vara säker på att du får de färskaste blommorna.