billackering trelleborg

En billackering i Trelleborg fixar reporna från bilfärjan

En billackering i Trelleborg fixar reporna från bilfärjan

advertorial

Den som bor i Trelleborg har inte långt till kontinenten. Turen över till Tyskland med bilfärjan går på ett litet huj. Men det kan vara lite knepigt att köra av och på, och att parkera när du väl är inne med bilen på färjan. Det är ofta trångt och smutsigt där bilarna står.

Det är alltså inte så konstigt att du behöver lackera om bilen hos en billackering i Trelleborg med jämna mellanrum. Det finns många poänger med att se till att hålla bilen snygg. Inte minst vad gäller lacken. 

En repa i lacken blir gärna fler

Risken för skadegörelse blir faktiskt betydligt mindre om du har en välvårdad bil. När det gäller bilar så drar sig många ligister sig för att repa en helt clean bil. Men i ren tristess kan de mycket väl tänka sig dra nyckeln längs sidan på en redan repad bil.

Kanske tycker de att en repa mer eller mindre inte kommer att göra någon skillnad. Kanske bryr de sig inte. Vad som rör sig i huvudet på banditer är svårt för en laglydig bilägare att veta. Men det du vet med säkerhet är att du vill ha din bil i fred. 

 

billackering trelleborg

 

En bilägare har mycket att oroa sig för

Det är med andra ord värt att satsa en slant på att lackera om reporna du får när du åker färja till Travemünde. Gör det gärna så snart du kommit hem igen. Ett annat alternativ är att du helt enkelt ser till att bli lite bättre på att parkera på färjan. 

Men samtidigt har du ju alla andra bilåkare att oroa dig för. Det är inte alls säkert att det är du som kör in i saker på bilfärjan. Det kan mycket väl vara så att det är andra bilister som kör in i DIN bil.