handskar

En uppskattad gåva till en dam

En uppskattad gåva till en dam

Hamnar du ibland i den situationen att du behöver köpa en present till en väninna eller en kvinnlig släkting men har svårt att få ideer? Förr var det vanligare men idag är det en något mer bortglömt present – riktigt sköna och stiliga damhandskar. Naturligtvis ska de vara i äkta läder och ha ett stilfullt utförande, ett vackert hantverk. Så är du förvirrad och har slut på idéer – besök en fin affär för handskar. Är butiken specialiserad så kan du lita på att personalen kan sin sak och att de har ett bra sortiment.

 

För tjej och dam

Oavsett om det är till en ung flicka, till en flickvän eller kanske en äldre släkting så finns det modeller att finna. Vita damhandskar till exempel är oerhört fräscht och garanterat en uppskattad present. Vet du ungefärlig ålder på personen du köper presenten till så kan personalen rekommendera en modell som passar bra för just den personen. Ett par värmande skinnhandskar håller i många år och blir inte bara en uppskattad gåva utan även ett minne som du kan vara stolt över säsong efter säsong. Ska det vara mocka eller skinn, fodrat eller icke fodrat – vilken färg väljer du?

 

 

Matcha eller sticka ut

Du som känner din vän eller släkting bäst vet om hon är tjejen som vill smälta in och matcha trendigt eller snarare sticka ut och synas i mängden. Hur hon är kan vara bra att veta när det kommer till färgval. Naturligtvis finns damhandskar i alla klassiska färger såsom svart, vitt och grått. Men kan det vara läge att köpa damhandskar i rött, lila eller varför inte i blänkande guld? Vad skulle du själv önska dig? Känn in hur glad du själv skulle bli över ett par väl utvalda handskar i äkta skinn och unna din vän det idag. Det är hon väl värd.