Det finns mycket man kan göra för att sätta en personlig prägel på sitt hem oavsett om man är ägare av det eller inte. Möbler, lampor och inredningsdetaljer är något som såklart har stor påverkan på hur bostaden upplevs men något som kan ge ett ännu större intryck är väggarna. Med rätt tapeter kan man lyfta ett helt rum och framhäva en personligt stil. 

Fototapet skapar liv i rummet

Klassiska tapeter med lite mönster eller härliga kulörer är såklart något som kan ge effekt i ett rum, men vill man verkligen att väggen ska poppa så är det en fototapet man ska använda sig av. Den kan ta in en speciell känsla i rummet som kan varieras genom att man tapetserar hela rummet, en vägg eller endast en del av en vägg.

Ta in naturen

Att ta in naturen i hemmet är trendigare än någonsin, varför inte välja att ha en vägg med härligt gröna blad eller slå på stort och tapetsera en härlig strand i sovrummet. För att rummet ska se enhetligt ut kan det vara bra att den dominerande färgen i rummet finns även i tapeten. Det är väldigt snyggt om den till exempel syns i detaljer som gör att allt hänger samman nästan på ett undermedvetet sätt. 

Tapetsera mera

En fototapet kan ta in ett djup och ge struktur till ett rum och vill man verkligen ta ut svängarna så är det inget som säger att det inte går att tapetsera taket. För att det inte ska bli allt för rörigt i rummet kan det dock vara bra att tänka på att en färgstark vägg balanseras vackert med lugna kulörer och stilrena möbler.

För den som inte är ett stort fan av tavlor eller helt enkelt inte har tillräckligt många för att bygga en vacker tavelvägg så kan en vacker tapet vara ett riktigt bra alternativ. Köp säsongens snyggaste tapeter hos Sohu-Shop och gör ditt hem spännande och personligt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *