advertorial

En hatt kan nog vara en av de coolaste huvudbonaderna man kan bära. De kan göra att man ser mer uppklädd ut eller så kan de tillföra en häftig ”edge” till en look. Det finns mängder av olika hattar som gör att man kan hitta en modell som passar oavsett vilken stil man har. En hatt kan komplettera en look eller så kan det vara den som fångar all uppmärksamhet och i princip blir hela looken.  

Några vanliga hattmodeller 

En stråhatt är en hatt som är väldigt skön att bära varma sommardagar eftersom den skyddar huvudet och ögonen från starka solstrålar samtidigt som den är väldigt luftig. Även om en stråhatt ofta gör sig bra till en avslappnad stand-outfit så kan den även passa bra till en avslappnad ”middagslook”. Vill man ha en lite mer uppklädd hatt så kan man investera i en filthatt.

high5shop

Här finns till exempel den klassiska Fedora-modellen som de flesta känner igen från gamla gangsterfilmer. Dessa hattar tillför stil och kan passa en lite mer uppklädd look såväl som en lite mer rockig stil. En funktionell fördel med dessa hattar är att de även kan värma något under kyliga dagar. Sist men inte minst så har vi Flat capen, en platt, mjuk version av kepsen. Denna hatt var tidigare en typisk ”arbetarhatt”, men är idag en väldigt bra hatt för den som vill sätta personlig prägel på sin outfit. 

Fyll på garderoben med en eller flera snygga hattmodeller 

Om man är ute efter en hatt av hög kvalitet till bra pris så kan man kika in hos https://high5shop.se/. De har ett noga utvalt sortiment med flera olika hattmodeller. Hos High5Shop fokuserar de väldigt mycket på att kvaliteten ska vara i topp och väljer därför endast ut de allra bästa produkterna som de kan stå bakom till 100%. Samtidigt satsar de alltid på att kunna erbjuda rimliga priser.