Only är ett prisvärt märke som säljer det senaste inom modetrender för kvinnor. Deras kläder finns i flera olika butiker; Vila, Vero Moda, Jack & Jones, Pieces och butiken Only. Inom deras märke finns olika kollektioner med inriktning på en viss typ av kläder. Only Carmakoma har lite större storlekar för den kurviga kvinnan, Only Play är deras sportiga kläder, Only Shoes är enbart skor, och Kids Only är kläder för barn. Only kläder har under de senare åren gjort sig kända för att göra kläder i en prisklass som passar alla men som ändå håller en hög kvalité.

 

Brett utbud

Only kläder säljer bland annat t-shirts, jeans, byxor, blusar, klänningar, kjolar, jackor, skor och tunikor. Några accessoarer man hittar i deras sortiment är skärp, badkläder, klämmor, diadem, halsband och väskor. Only erbjuder även kläder i äkta läder, exempelvis jackor, klänningar, kjolar och handskar. De plaggen är lite dyrare eftersom de håller högre kvalité av äkta läder, men är fortfarande inom en rimlig prisklass. Vill man inte ha äkta läder finns det även plagg i skinnimitation. Kort och gott har Only kläder mängder av olika varor, och för den som är ute efter något specifikt går det garanterat att hitta här.

 

 

Only finns online

Många välbesökta sidor på internet säljer kläder från Only, exempelvis Bekås. Här finns de senaste uppdaterade trenderna för den modemedvetna kvinnan. Det går att bläddra mellan flertalet plagg och välja kategori för att hitta det man söker. Även klassiskt tidlösa plagg finns, liksom basplagg och plagg för alla säsonger. Det går snabbt och smidigt att vara ute i god tid inför sommarsäsongen, eller att fynda plagg på rea. Bekås har även en fysisk butik i Kungälv, dit det är möjligt att åka och prova plaggen om man vill vara säker på att de passar innan man köper dem.