kepsar

Hur du stylar din keps för maximal effekt

Hur du stylar din keps för maximal effekt

editorial

Komplettera din look med en keps

En keps kan vara det perfekta tillägget till din garderob. Det är ett utmärkt sätt att ge din outfit lite stil och personlighet, samtidigt som den skyddar dig från solen. Men om du vill se till att du ser bäst ut när du bär en keps finns det några tips och tricks som du bör känna till. Låt oss ta en titt på hur du stylar din keps för maximal effekt!

image

Hur du hittar den perfekta kepsen för dig

Välj rätt passform
När det gäller kepsar är det inte så att en storlek passar alla. En keps ska sitta bra på huvudet utan att vara för stram eller för lös. Kepsens brätte ska sitta bekvämt över näsryggen och strax ovanför ögonbrynen. För att få rätt passform kan du prova olika stilar tills du hittar en som sitter bra och ser bra ut på dig.

Tänk på färgkoordinering
När du stylar en keps är färgkoordinering viktigt. Du vill välja färger som kompletterar varandra samt din befintliga garderob. Om du har en dämpad outfit som marinblått eller grått, försök att lägga till en färgklick med en keps i knallrött eller gult. Om du väljer en helt svart ensemble ska du välja något klassiskt som svart eller vitt. Eller välj något mer äventyrligt som pastellrosa eller babyblått!

Tänk på tyget
Det finns så många tyger tillgängliga när det gäller kepsar – från ull- och bomullsblandningar till polyester- och nylonalternativ – att det kan vara överväldigande att försöka bestämma sig för vilket tyg som är rätt för dig. Om du vill ha något mer slitstarkt kan polyester eller nylon vara bättre lämpade för vardagligt bruk. Ull är perfekt för vintermånaderna när extra värme behövs!

Var uppmärksam på detaljerna
Slutligen får du inte glömma detaljerna! Broderi kan användas för att ge en extra touch av personlighet till vilken keps som helst – logotyper, lappar och monogram är alla populära val här – medan justerbara remmar är bra om du behöver lite extra flexibilitet när det gäller storlek (inte alla kepsar har dem!). Och glöm inte bort längden på brynet – korta bryn ser bra ut till streetwear-stilar medan längre bryn passar bäst till preppy-inspirerade outfits!

Allt du behöver är några tips och tricks i ärmen! Kom ihåg: välj rätt passform, tänk på färgkoordinering, tänk på tyget, var uppmärksam på detaljerna och ha kul att experimentera med olika stilar tills du hittar en som fungerar bäst för dig! Med dessa enkla tips i åtanke blir det lätt att styla din keps! Tack för att du läste!