En konferensresa erbjuder ett ypperligt tillfälle att utbilda personal och låta medarbetare knyta an till varandra. Det som är så bra med en konferensresa är att man kan kombinera de två sakerna och få resultat på endast ett par dagar. Under en konferensresa spenderar medarbetarna tid tillsammans i princip varje vaken minut, vilket ger möjlighet att stärka banden och samtidigt nå ut med information som för företaget är viktigt att just den gruppen får ta del av. 

Vad är målet med konferensen

Inför en konferens är det viktigt att ha ett tydligt syfte och mål, det vanligaste är en kombination av gruppstärkande aktiviteter och utbildning. Det är även betydelsefullt att välja en plats som motsvarar förväntningarna. Är tanken att kombinera konferensen med shopping och fest på den lediga tiden så är det bäst att satsa på en konferens i en storstad. Ska konferensen istället erbjuda avkoppling och friluftsaktiviteter så passar det i regel bättre att lägga den på en mindre ort.

 

Under en konferens kan det utvecklas en styrka i gruppen, både när det kommer till samarbetsförmågan i arbetsuppgifter samt på ett mer personligt plan, vilket resulterar i en tryggare arbetsplats. Det är något som både anställda och chefer vinner på.

Lyckad konferens i stadsmiljö

Håller du på att planera för en konferens i Malmö och är ute efter en anläggning som både kan erbjuda trevliga och inspirerande lokaler samt vällagad mat som ger energi till produktiva möten så bör du vända dig till Folk Mat & Möten. Det är en nyrenoverad anläggning belägen i centrala Malmö. Folk Mat & Möten anpassar konferenser baserat på kunders önskemål och de har lång erfarenhet samt gedigen kunskap när det kommer till organisering av möten och konferenser i Malmö.

Vill du ha mer information om Folk Mat & Möten eller helt enkelt vill skicka en bokningsförfrågan så kan du gå in på https://www.xn--konferensmalm-umb.nu/.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *