Livet är fullt av tillfällen då man skickar försändelser och paket. Stora och små, långväga eller inom landet. Allt varken kan eller vill man leverera personligen, då är det aldrig långt till en Service Point DHL. Man kan använda tjänsten både som privatperson och som företag.

Det är ett enkelt koncept för en operation som egentligen är ganska komplicerad, mycket försiggår i bakgrunden när ett paket ska skickas från en punkt till en annan, från en avsändare till en mottagare. Tanken bakom konceptet är att du aldrig ska ha långt till ditt serviceställe.

 

Hur fungerar det att skicka med Service Point DHL?

Du har ett paket, eller kanske ett större brev. Många privatpersoner eller enmansföretag skickar en hel del paket. Kanske säljer man saker på internet regelbundet, eller har ett företag som sysslar med varuförsäljning. Kanske ska någon i familjen få en trevlig överraskning!

Du paketerar väl och ser förstås till att försändelsen är väl inslagen när du ska skicka någonting, sedan går du in på nätet och bokar din frakt. Då väljer du också vilken Service Point DHL som ska ta hand om ditt paket. Du skriver ut en etikett och betalar hemifrån, sedan åker du till ditt utvalda ställe och lämnar in paketet.

 

 

En effektiv organisation

Här slutar din aktiva insats och proffsen på DHL tar över. De ser till att paketet transporteras vidare på det snabbaste och mest effektiva sättet, oavsett om du vill att det ska levereras till Nyköping i Södermanland eller till Mildura i Victoria. 

Nätverket DHL arbetar effektivt, snabbt och säkert. Din försändelse kommer att anlända till en Service Point DHL belägen så nära mottagarens adress som möjligt. När det är klart att hämtas får mottagaren en notis via telefon eller mail, och när det har hämtats ut får du som avsändare också ett meddelande, enkelt och effektivt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *