Det finns många olika tillfällen då man behöver lite extra plats på kontoret. Ett är när extra personal måste få plats. Ett annat är när huset man sitter i måste renoveras. Då är det väldigt praktiskt att beställa kontorsmoduler. Allt för endast en kort tid medan arbetet blir klart.

När byggnaden är på plats och man inte längre behöver utrymmet är det dags att tänka till. Finns det något man skulle kunna använda lokalerna till innan det är dags att forsla bort alltsammans? Det kan visa sig att man kommer på flera bra användningsområden. 

 

Dags att fortbilda personalen

Ett ypperligt tillfälle när man har så mycket plats är att låta något av rummen användas när personalen behöver studera på egen hand. Ett annat blir en perfekt föreläsningssal. Där kan det vara en fördel om rummet inte är alltför stort. En mindre grupp kommer med större sannolikhet våga ställa frågor och på så sätt lära sig mera.

När man ändå är igång kan man lägga in lite tillitsövningar i ett rum. Där får personalen möjlighet att lära känna varandra lite bättre, vilket stärker team-andan och kan på lång sikt ge bättre resultat.

 

 

Bjud in ortsbefolkningen

Nu har man även chansen att skapa en dag där alla ortsbor kan göra ett besök. Företagets VD kanske håller en presentation. Någon anställd får i uppdrag att göra guidade turer för att berätta mer och visa gästerna runt. Om man skapar produkter på företaget kan man visa upp dem, göra som en liten utställning. Låta personal finnas väl synliga så att besökarna kan ställa frågor. 

Är det tjänster som företaget arbetar med så se till att ha broschyrer på plats. Dessutom har man ett guldläge när så många kommer på besök. Berätta på något bra sätt om vilka tjänster som finns på företaget och hur man kan söka jobben.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *