Under de långa vintermånaderna är det ett blekt ansikte som möter i spegeln. Något som inte gör att man känner sig piggare direkt. Möjligheten till sol och en gyllenbrun hud känns långt borta. 

Det är sant att den varma solen är svår att nå men den gyllenbruna färgen finns inte alltför långt borta. Oavsett tid på dygnet kan man gå in och beställa sin nya solbränna online. Inom bara några dagar kommer äntligen paketet och det är dags att bli av med den bleka huden.

Solbränna på flaska

Det finns olika produkter när det kommer till brun utan sol. Något  som kan vara bra att tänka på innan man använder produkten är att smörja in sig med en bra lotion. Är man torr i huden blir färgen lätt ojämn och ger ett fläckig intryck.

Vissa produkter kräver att man har en hudlotion att blanda den med. Fördelen är då att man inte behöver smörja in sig först. Andra brun utan sol-produkter kommer i en sprayflaska. I båda fallen kan det vara bra att ta hjälp av någon för att nå hela baksidan. Krämerna går in direkt medan sprayen ofta måste duschas av. Innan dess får man vara lite försiktig med kläderna så de inte färgas. 

Det bästa är att ta en titt online och jämföra olika produkter, till exempel här: www.sephora.se. Läs andra köpares recensioner och se vad de gillar bäst. Där kan man få en  bra idé om vad som fungerar bäst. 

Få färg i ansiktet

Vissa brun utan sol-produkter kan användas både i ansiktet och på kroppen. Andra är ansiktskrämer med brun utan sol-effekt. De kräver ofta flera användningar innan huden antar en brun ton. För den som önskar lite färg men inte är ute efter en effekt som sitter i flera dagar finns färgade krämer. De försvinner när man tvättar huden.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *